Noul Rezvani Tank, SUV blindat cu 1.000 cai putere

7ac3445b-2020-rezvani-tank-25

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Pe 16 august va avea loc debutul public al noului Rezvani Tank, probabil cel mai ciudat și puternic SUV din lume.

Mașina nu face compromisuri la capitolul performanțe în off-road, luând toate măsurile necesare pentru ca ocupanții să ajungă oriune, iar designul reflectă această gândire.

Prețurile vor începe de la $155,000 pentru versiunea 3.6 V6 de 285 cai putere, însă clienții mai pot opta pentru un turbodiesel de trei litri cu aceeași putere, un V8 de 6.2 litri supraalimentat cu compresor mecanic de 500 cai putere sau V8-ul lui Dodge Demon, tot de 6.2 litri, tot supraalimentat, dar care dezvoltă 1.000 cai putere și 1.180 Nm.

1.000 cai putere la doar $295,000 în cazul lui Rezvani Tank Military Edition sau $349,000 pentru Tank X.

Noul Tank dispune de un interior ce poate fi descris ca luxos, dar funcțional în același timp. Sunt disponibile diferite tapițerii, cusături, culori pentru panoul de instrumente. Sistemul de infotainment, precum alte câteva lucruri din cabină, pare luat de la FCA și este compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto, Google Maps, precum și alte aplicații utile în timpul mersului.

Tank Military Edition este fix ce îi sugerează numele, un vehicul cu tehnologie militară la bord. Spre exemplu, protecție balistică, anvelope run-flat militare, night vision cu cameră termală, radiator blindat, rezervor ce se sigilează singur, supensie ranforsată, mânere de uși electrice, sirenă, intercom, măști de gaze, protecție împotriva atacurilor electrice, kit de prim ajutor și kit împotriva hipotermiei.

Sau ai putea să îți iei un Cullinan.