Oficial: Audi RS7 Sportback facelift

RS7140001_medium

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

După ce am văzut facelifturile pentru A7 și S7 Sportback, a venit rândul ca Audi să ne prezinte și RS7 modificat ușor la exterior.

Mai precis, RS7 facelift are o grilă față nouă care de acum poate fi finisată în aluminiu mat, negru glossy sau carbon. Spoilerul față a fost redesenat ușor în zona prizelor de aer și desigur farurile pot fi comandate în configurație LED Matrix. Doar că pe RS7, ele vor avea o tentă închisă la culoare pentru interior. Și în partea din spate avem acum un spoiler redesenat și stopuri modificate la interior (în special în felul în care luminează).

Culori noi sunt acum disponibile pentru caroserie – Sepang Blue, Mythos Black, Glacier White și Floret Silver. Trei culori noi sunt de acum disponibile și ca finisare pentru jantele cu diametrul de 21 de inch – mărimea maximă pentru RS7 facelift.

La interior instrumentarul de bord a fost ușor redesenat la fel și diverse comenzi de pe consola centrală și de la gurile de ventilație sau padelele pentru schimbarea treptelor. Emblema „quattro” de pe bord este nouă la fel și sistemul MMI de infotainment care acum oferă și funcția MMI touch.

Din punctul de vedere al performanțelor nu s-a schimbat nimic pentru că nici motorul nu a suferit modificări. V8-ul de patru litri TFSI are tot 560 CP și 700 Nm și ajută mașina să atingă 100 km/h cu start de pe loc în 3.9 secunde și o viteză maximă de 305 km/h (doar cu ajutorul pachetului opțional Dynamic).