Oficial: Bollinger B2 șasiu

Bollinger-Motors-B2-Chassis-Cab-2-Door-side

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Bollinger Motors este primul și momentan singurul constructor independent de mașini electrice care deține o platformă tehnică dedicată aplicațiilor heavy-duty de utilitare. Este o platformă care va fi utilizată atât de către SUV-urile și pick-up-ul companiei cât și de către diverse aplicații tip „șasiu” cu cabină simplă sau dublă.

Platforma Bollinger se numește „E-Chassis” și poate avea tracțiune față, spate sau integrală. Suspensiile sunt independente față/ spate și pot fi și pneumatice; ampatamentul poate avea diverse lungimi și se pot monta baterii de 120 sau 180 kWh; chargerul standard este anunțat la o capacitate standard de 5-15 kW; masa maximă anunțată este de 2.268 kg; puterea: având în vedere că SUV-ul B2 are 614 CP, 906 Nm… așteptați-vă la ceva mai puțin la utilitare.

Acestea vor putea fi comandate ca single cab, double cab, închise sau decupate în partea din spate. Imaginile din galerie demonstrează câteva din aplicațiile posibile pe platformă. Nu se știu detalii legate de prețuri, se știe doar că SUV-ul va costa 125.000 USD și se poate comanda cu un avans de o mie. Pe piață sosește în 2021 deci atunci se vor putea comanda și utilitarele pe care le vedeți aici.