Oficial: Ford Fiesta EcoBoost Hybrid

ford-fiesta-and-fiesta-van-mild-hybrid-tech-4

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ford a anunțat îmbunătățiri pentru cel mai bine vândut model al său în Europa: Fiesta. Deja celebru de pe Puma, EcoBoost Hybrid este disponibil de acum pe Fiesta cu sistemul său electric de 48 de volți. Astfel, cel puțin în România, Fiesta mild hybrid va putea fi achiziționată cu acel ecotichet de hibrizi în valoare de 2.500 lei; adaugă asta la Rabla Clasic și vei avea prețuri senzaționale pentru o Fiesta nouă.

Fiesta mild hybrid este disponibilă cu 125 sau 155 CP; sistemul hibrid oferă un boost de până la 24 Nm ceea ce înseamnă pentru versiunea de 155 CP un cuplu motor maxim ce urcă până la 240 Nm;

Ford anunță ce celelalte versiuni de Fiesta EcoBoost sunt echipate cu „cea mai nouă generație a motorului de 1 litru” și de acum va fi disponibilă o nouă transmisie automată, opțional, pentru unele dintre versiuni: cu dublu-ambreiaj și șapte trepte.

Fiesta va putea fi tehnologizată mai mult ca niciodată cu un nou sistem de Adaptive Cruise Control cu Stop & Go și Traffic Sign Recognition dar și cu Perpendicular Park Assist sau Cross Traffic Alert cu Active Braking. Fiesta Active va câștiga două noi moduri: Sport și Trail pe lângă Normal, Eco și Slippery.

Modul de control de la distanță al mașinii prin aplicație, FordPass Connect va avea noi funcționalități care te vor conecta la mașină prin semnal mobil de date: Door Lock Unlock, Remote Start – doar pentru modelele automate, Vehicle Locator și Vehicle Status.

Sistemul SYNC3 a primit update și are o interfață nouă, mai simplă de utilizat spune Ford; tot pentru fanii gadget-uri în mașini și în conexiune cu SYNC3, de acum se va putea comanda în Fiesta un sistem de încărcare wireless a telefonului.