Oficial: Fiat E-Ducato

Fiat-E-Ducato-02

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Fiat a prezentat versiunea finală, de serie a dubei sale electrice; într-o primă fază, Ducato EV va fi disponibil într-un proiect pilot, pentru clienți special selectați ai lui Fiat Professional; încă nu știm dacă vom avea și în România participanți în acest proiect. Cu toate acestea, Fiat promite că în doar câteva luni utilitara va fi disponibilă la vânzare către orice clienți întâi în piețele mari europene apoi și în restul lumii.

Fiat E-Ducato va fi disponibil în toate versiunile de caroserie ale utilitarei și toate vor avea același motor electric de 120 CP cu 280 Nm cuplu motor maxim; clienții vor putea alege între mai multe tipuri de baterie – vor fi oferite autonomii anunțate între 200 și 330 km. Fiat menționează că autonomiile se referă la deplasările de livrare în oraș.

 

De aceea, viteza maximă a utilitarei Fiat va fi limitată electronic la 100 km/h ceea ce înseamnă dezastru pentru șoferii români de dubă care merg 140 pe centura orașelor. LOL.

În funcție de versiunea aleasă, E-Ducato oferă volum de transport cuprins între 10 și 17 metri cubi și poate căra până la aproape 2 tone maxim; toate modelele E-Ducato vor fi „conectate” 100% pentru management personal dar și de flote.