Oficial: Giulia și Stelvio QV FACELIFT

2020MY-Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio-and-Stelvio-Quadrifoglio-Euro-spec-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Alfa Romeo a prezentat îmbunătățirile aduse pentru acest an versiunilor sale de înaltă performanță Giulia și Stelvio, ca facelift, pentru 2020.

La nivel estetic, avem de acum stopuri LED cu elemente interioare de culoare neagră, o grilă din fibră de carbon și capace pentru oglinzile exterioare produse tot din fibră de carbon; trei culori noi de caroserie apar în configurator: 6C Villa d’Este Red, GT Junior Ocra și Montreal Green.

FOARTE IMPORTANT: sistemul de evacuare va putea fi comandat într-o versiune specială Akrapovič; cele patru „finale” ale sistemului sunt stilizate cu fibră de carbon. Dacă suna bine și tare de la început, de ce mai era nevoie de această dotare!? Întreb și eu. Mai departe, pentru Stelvio QV, va fi oferit un nou set de jante cu diametrul de 21 de inch cu design nou.

Pentru interior, italienii au pregătit un nou sistem de infotainment cu ecran cu diagonala de 8.8 inch. Acesta dispune de o grafică nouă și de o serie de opțiuni gândite special pentru circuit;  la interior apar acum și spații noi de depozitare, un volan cu inserții din fibră de carbon și centuri de siguranță care pot fi comandate în roșu sau verde; o tapițerie din piele perforată va fi disponibilă opțional pentru adevărații iubitori ai mărcii.

De acum ambele modele QV permit o rulare semiautonomă de nivel 2; ele vor putea fi echipate cu cruise control adaptiv, asistent pentru menținerea benzii de rulare, asistent activ pentru monitorizarea unghiului mort, sistem pentru recunoașterea semnelor de circulație, sistem pentru monitorizarea șoferului și sistemeleTraffic Jam Assist and Highway Assist.

Până devin disponibile în vară, aveți aici o mega-prezentare oficial și ceva mai jos prima reclamă cu Kimi. Că nu se putea altfel, nu?!