Oficial: noutăți pentru Astra în 2014

Opel-Astra-288955

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Opel a făcut publice informații oficiale despre Astra ce va fi îmbunătățită ușor pentru anul de model 2014. Noutățile vor fi disponibile pentru hatchback, sedan și break. La exterior nu au fost operate modificări dar pentru interior va fi disponibil de anul viitor noul sustem IntelliLink care are un display color touchscreen cu diagonala de șapte inch. Modelele de bază vor fi echipate de acum cu CD-player și cititor USB și AUX plus conexiune Bluetooth iar versiunile de top vor include în standard și navigație.

Un nou pachet va fi disponibil pentru a fi comandat – se va numi Active și va include luminile de rulare pe timp de zi cu LEDuri, inserții negru-lucios pentru bord, o tapițerie în combinație piele/ textil și cel mai accesibil sistem IntelliLink.

Pe partea tehnică avem cea mai importantă noutate, din 2014 se va putea comanda motorul diesel nou de 1.6 litri cu 136 CP și 320 Nm. Echipat cu el, Astra hatchback va face 0-100 în 10.3 secunde și va atinge maxim 200 km/h. Media de consum este anunată la 3.9 litri pentru 100 km parcurși.

Astra 2014 se va putea comanda în România începând cu luna ianuarie a anului viitor.