Oficial: SEAT Leon X-PERIENCE

SEATXP34Rear2-Studio

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Până la sosirea primului SUV SEAT iată mașina care are toate șansele să le ia mințile clienților români. Se numește Leon X-PPERIENCE, este bazat pe breakul ST și putem spune că este a patra versiune de croserie după 5 uși, SC și ST.

Pe lângă protecțiile de plastic aplicate părții inferioare a caroseriei, Leon-ul X-PERIENCE are o gardă la sol mai înaltă cu 1.5 cm față de un model standard. În plus el mai este oferit cu protecții din aluminiu sub caroserie în partea din față și în spate. Jantele care pot fi comandate pentru el au un design special, la fel și pragurile și barele pentru bagaje de pe plafon.

La interior avem ceva inscripții X-PERIENCE și o tapițerie specială.

Tehnic, X-PERIENCE este oferit doar cu tracțiunea integrală 4DRIVE și fie cu un motor pe benzină de 180 CP fie cu un diesel de 110 CP, unul de 150 sau unul de 184 CP. DSG este opțional pentru toate.

Pipăim mașina la Salonul Auto de la Paris din octombrie și o testăm pe zăpada românească în iarnă. Până atunci puteți revedea testul nostru cu mașina aflată la baza lui X-PERIENCE – breakul Leon ST.