Pont SuperSpeed: un Audi e-tron GT cu discount de 50.000 € te așteaptă la Porsche Pipera în Decembrie

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Astăzi avem un pont extra-special: acest Audi e-tron GT de 147.000 de euro, pe care-l poți cumpăra luna aceasta pentru numai 97.000 de euro!

Probabil că te întrebi cum e posibil să primești un discount de 50.000 de euro la o mașină de aproape 150.000 €. Păi motivul ar fi tot performanța, doar că de data asta performanța în vânzări: dealerul Porsche Pipera și-a propus să vândă 1.000 de unități până la finalul anului, iar victoria stă în acest exemplar Audi e-tron GT. Și se pare că oamenii își doresc mult victoria.

Vorbim despre un e-tron GT 60 quattro echipat cu două motoare electrice care generează în total 476 de cai-putere. Prețul standard pentru o astfel de versiune este 107.000 de euro, însă exemplarul acesta are opționale în valoare totală de 40.000 de euro. Socoteala e simplă: dacă îl cumperi, plătești mai puțin decât prețul standard al versiunii și primești în schimb opționale de 40.000 de euro. Cam bine, nu?

Bun, dar care sunt opționalele astea de 40.000 de euro? Păi, așa cum te-ai aștepta, lista e extrem de lungă. Dar hai să le luăm pe rând!

Începem cu exteriorul și spunem că exemplarul are grilă single-frame, jante de 20″, geamuri fumurii cu protecție acustică sau hayon electric care se deschide prin gesturi. De faruri și stopuri LED nici nu credem că mai e cazul să amintim.

La interior primești plafon și elemente decorative din microfibră Dinamica sau ornamente din carbon pe bord. Iar experiența tehnică e la înălțime: ai încărcare prin inducție integrată în cotieră, sistem audio Bang & Olufsen cu 16 difuzoare și subwoofer sau scaune față sport cu încălzire, ventilație și masaj. Ah, iar de încălzire ai parte și pe scaunele din spate, așa că nici nu mai contează cât de grea va fi (sau nu) iarna asta.

Pe partea de tehnologii care ne fac viața mai ușoară la volan o să menționăm doar direcția integrală, sistemul Head-up Display, pilotul automat adaptiv sau asistentul la parcare cu camere video care filmează la 360 de grade. Ah, și să nu uităm de piesa de rezistență pentru aceia dintre voi care încă mai sunt sceptici în privința electricelor: primești la pachet inclusiv un wallbox de 22 kW pentru încărcarea bateriei, așa că dacă stai la casă ai cam scăpat definitiv de încărcare la stațiile din oraș.

  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici