Porsche Taycan, 3 ani internet gratuit, 6 luni Apple Music gratuit

360b0855-2020-porsche-taycan-interior-768x432

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Porsche a încheiat un parteneriat cu Apple Music pentru a crea prima experiență de streaming de muzică, printr-un sistem complet integrat în mult viitorulTaycan, De pe display-ul tactil, abonații Apple Music pot asculta peste 50 de milioane de melodii fără să fie întrerupți de reclamă, pot accesa mii de playlist-uri, sau pot asculta livestream-ul global Beats 1. Aceasta este prima integrare completă a aplicației Apple Music în orice automobil. Rivalii de la Spotify au implementat deja serviciul de streaming în alte modele ale altor branduri, precum BMW sau Tesla.

„Porsche și Apple Music se potrivesc perfect – împărtășim valori comune și aceeași atitudine deosebită față de experiența utilizatorului, față de ingineria de calitate, de proiectare și de inovație”, spune Detlev von Platen, membru pentru Vânzări și Marketing al Comitetului Executiv la Porsche AG. „Împreună, aducem tehnologii inovatoare de divertisment digital în mașinile noastre sport de înaltă performanță și începem cu modelul nostru Taycan, complet electric.”

”Ascultarea muzicii în timpul condusului îți poate oferi senzații electrizante”, a spus Oliver Schusser, vicepreședinte Apple Music și International Content. „De când s-a lansat Apple Music, am lucrat pentru a aduce clienților noștri cea mai bună experiență muzicală posibilă, iar Porsche a fost în fruntea acestui proiect. Porsche construiește mașini sport de înaltă performanță, iar în prezent, odată cu lansarea Taycan, clienții pot alege acum aplicația Apple Music integrată perfect, pentru a găsi coloana sonoră ideală pentru fiecare călătorie.”

Șoferii se pot bucura, de asemenea, de următoarele caracteristici și beneficii în Taycan, datorită colaborării dintre Porsche și Apple Music:

  • Utilizați asistentul vocal personalizat Porsche pentru a solicita melodii, albume, playlists sau stații radio pe Apple Music.
  • Creați-vă propria stație personalizată pe Apple Music adăugând orice melodie pe care o găsiți în timp ce ascultați posturile de radio.
  • Ascultați playlist-uri selectate de Porsche, numai pe Apple Music.
  • Internet gratuit, în mașină, timp de 3 ani, cu antenă externă și pachet de roaming.
  • Clienții noi și existenți Porsche beneficiază de până la 6 luni gratuite de Apple Music.

Clienții Taycan pot asocia un sistem audio surround Burmester High-End cu Apple Digital Masters pentru sunet la calitate de studio. Apple Digital Masters oferă muzică la calitatea dorită de artiști și inginerii de sunet.

Evident, Taycan va dispune și de Apple CarPlay, ceea ce va face folosirea Apple Music și mai ușoară.