Preview: Ce pregătește Opel pentru salonul de casă

opel-2017-frankfurt-motor-show-premieres-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Salonul Auto de la Frankfurt se apropie cu pași vertiginoși, iar noi ne-am gândit să vă spunem la ce să vă așteptați de la fiecare producător în parte. Primul pe listă: Opel.

Producătorul german va pregăti numeroase modele cu care speră să cucerească piața europeană în următorii ani.

Unul dintre ele este SUV-ul compact Grandland X, frate de platformă cu Peugeot 3008 și unul dintre primele proiecte PSA pentru Opel. Grandland X promite spațiu, tehnologie și un spirit dinamic.

Pentru cei care chiar vor spirit dinamic, nemții au pregătit Insignia GSi, deocamdată modelul de top al gamei până la apariția unei eventuale ediții OPC. Motorul 2.0 Turbo de origine GM cu injecție directă de benzină dezvoltă 260 cai putere și 400 Nm. GSi vine în standard cu o transmisie automată cu opt trepte furnizată de Aisin și cu tracțiune integrală permanentă.

Cu tracțiunea integrală în standard vine și a doua generație Insignia Country Tourer, altă vedetă a standului Opel la Frankfurt. Vestea bună pentru fanii emisiunii Superspeed la PRO TV este că pregătim materiale cu Insignia și Grandland X pentru episoadele din toamnă, așa că fiți pe fază din septembrie.

Despre Opel Exclusive am vorbit aici, însă premiera mondială a programului de personalizare va avea premiera mondială tot în cadrul salonului nemțesc.

Nu trebuie uitat nici bestsellerul Vivaro, care va primi o versiune ce va rivaliza cu Volkswagen Transporter și Mercedes-Benz Clasa V numită Vivaro Tourer, cum altfel?

Salonul Internațional Auto de la Frankfurt își va deschide porțile în data de 14 septembrie.