PSA ia măsuri împotriva Coronavirus

psa-evacuating-wuhan-staff-coronavirus-1-768x512

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Dacă nu ați auzit de Coronavirus până acum, pe ce planetă trăiți? Dați o căutare pe Google și vedeți de ce este o amenințare foarte mare nu doar pentru chinezi, dar și pentru restul Lumii.

Grupul PSA deja a luat măsuri și va evacua 38 angajați din zona Wuhan din China, foarte aproape de locul unde a izbucnit acest virus deocamdată netratabil. Cele 38 persoane vor fi stabilite în Changsha înainte de a fi repatriați în țările de origine, cu ajutorul autorităților chineze și a Consulatului francez în China.

Francezii au fost printre primii investitori în China la capitolul autoturisme, PSA având trei fabrici în colaborare cu Dongfeng Motors, Renault are o fabrică în zonă, iar Valeo și Faurecia, doi furnizori de piese auto, au și ei facilități de producție în zona Wuhan.

În luna decebrie 2019, Organizația Mondială a Sănătății a fost informată cu privire la câteva cazuri de pneumonie virală necunoscută în zona Wuhan, acesta fiind indentificat ulterior drept Coronavirus. La momentul scrierii acestui articol, fuseseră confirmate 4.473 cazuri de Coronavirus, dintre care 110 fatale. Nu doar în China este problema, fiind descoperite cazuri și în Germania, Canada, Australia, Franța, Japonia sau Taiwan.