RUF Rodeo este cel mai tare 911 de anul acesta

ruf-rodeo-concept-911-6

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

RUF este o companie germană ce modifică modele Porsche din 1975 și de-a lungul timpului au scos undele dintre cele mai rapide 911-uri din lume. RUF, precum Alpina, este recunoscut drept producător de automobile, nu tuner.

Acesta este ultimul lor concept și este numit Rodeo. Bazat pe CTR Anniversary și SCR, acest 911 retro dispune de o gardă la sol mărită, tracțiune integrală și suspensie off-road. Mașina, dacă va fi produsă, va putea acomoda atât propulsoare boxer aspirate, cât și unități turbo, în funcție de preferințele clienților.

RUF a numit acest proiect Rodeo deoarece inspirația a venit de la Rodeo Drive Concours d’Elegance și de la Colecția Western din 2011 a lui Ralph Lauren. Mașina se dorește a fi un model de macadam, nu neapărat unul de urcat munți cu el.

Mai mult detalii despre acest concept nu se știu, dar dacă există cerere RUF nu va refuza comenzi pe bani frumoși. Cu bull bar, portbagaj pe plafon, lumini auxiliare, vopsea în două nuanțe, scaune scoică și un interior lucrat manual, sunt sigur că se vor găsi destui clienți care vor avea compania germană pe speeddial.