Mansory RS6 nu arată rău deloc

mansory_audi_rs6_01

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Noul Audi RS6 Avant cred că este unul dintre cele mai așteptate modele pentru fanii #superspeedlaprotv. Breakul german este popular și în rândul tunerilor, iar Mansory pare să fi creat ceva deosebit.

Am putea chiar spune că acest model este făcut cu bun gust. Toată mașina a fost înnegrită, cu excepția câtorva detalii galbene, precum dunga inspirată de la Mercedes-Benz, inelul jantelor și etrierii de frână.

Pachetul aerodinamic a fost și el îmbunătățit cu ajutorul noii bare față, a pragurilor, fustei spate și a difuzorului. Capota este și ea nouă, la fel și cele două eleroane. Toate piesele, apropo, sunt realizate din fibră de carbon, iar jantele de 22″ sunt construite din aliaj ușor forjat. Difuzorul încastrează și noile terminații ale evacuării

Audi RS6 Avant are sub capotă un V8 biturbo de patru litri diferit față de ce oferea vechea generație. Acesta este împărțit cu modele precum Porsche Panamera Turbo, Bentley Continental GT V8, Audi RS Q8 sau Lamborghini Urus. Mansory nu s-a mulțumit cu cei 600 cai putere și 800 Nm, așa că a crescut cifrele la 720 CP și 1.000 Nm printr-o resoftare destul de agresivă. Breakul din Ingolstadt poate atinge acum 100 km/h în doar 3.2 secunde.

Interiorul arată de parcă un monstru din Alcantara ar fi strănutat în el. Volanul, fețele de uși, bordul, plafonul, toate au fost tapițate cu acest material. Și aici există contrastul galben care mai dă un pic de culoare unei cabine închise.