Salonul Auto de la Geneva va avea propriul circuit de testare

Geneva-Motor-Show-Track-3-e1579748347251

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Saloanele Auto pierd, din păcate, din popularitate. Nici producătorii nu mai par atât de interesați. Spre exemplu, la Salonul Auto de la Geneva 2020, unul dintre cele mai mari din Lume, Opel, Peugeot și Lamborghini au refuzat invitația de a participa. Acestea sunt și trei mărci care nu au nimic major de prezentat la începutul lui 2020, dar chiar și așa, lipsa lor va fi notată. Nici Citroen nu a confirmat prezența.

Pentru a mai atrage câțiva urmăritori, Hala 7 din centrul Palexpo unde se ține Salonul Auto de la Geneva va conține un circuit de testare lung de 456 metri. Aici, vizitatorii vor putea testa 48 mașini din portofoliul a 15 producători precum Aiways (primul SUV electric chinez din Europa), Audi, BMW, DS Automobiles, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes-Benz, Porsche (hehe), Renault, SEAT, Skoda, smart, Toyota sau Volkswagen. Mai mult, interiorul circuitului va deveni un VIP Lounge pentru anumiți vizitatori, unde se vor putea odihni, mânca sau servi băuturi revigorante.

Din cei 600.000 oameni ce vor plăti să vadă Salonul elvețian, 11.000 vor putea parcurge trei tururi de circuit cu mașina aleasă, având un expert în dreapta. Norocoșii vor fi aleși printr-o tombolă, iar înscrierile se fac prin aplicația Geneva International Motor Show. Dacă vei fi ales, vei primi o notificare pe smartphone probabil cu ceva timp înainte.