Seat Ateca FR este pentru tăticul care a renunțat la Leon Cupra

2017-seat-ateca-fr-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Era o chestiune de timp până când Seat oferea o versiune de echipare FR pentru SUV-ul Ateca.

Aceasta va debuta la Salonul Auto de la Barcelona ce se va desfășura între 11 și 21 mai și se va alătura echipărilor Reference, Style și Xcellence și va fi o alternativă la aceasta din urmă, nu o versiune superioară.

Ateca FR se poate deosebi ușor de celelalte versiuni prin logourile FR, o grilă neagră glossy, bare de plafon negre, ramele geamurilor tot negre, partea inferioară a bărilor față spate în culoarea caroseriei, proiectoarele de ceață cu LED, un eleron subtil pe plafon și jantele de 19” încălțate cu anvelope de dimensiunea 245/40.

La interior avem scaune din Alcantara în standard, precum și pedale din aluminiu, cusături roșii și inserții negre pe volan, plafon și fețele ușilor. Nu trebuie uitate și omniprezentele sigle FR (care vin de la Formula Racing).

Echiparea FR poate fi achiziționată doar cu motorizări de 150 cai putere sau mai mari, iar pentru sportivi a fost lansată o nouă motorizare 2.0 TSI de 190 cai putere cunoscută deja de la diferite modele ale grupului VAG. E alegerea clientului dacă dorește cutie manuală sau DSG cu șapte rapoarte, precum și tracțiune față sau integrală 4DRIVE.

Prețurile nu au fost încă anunțate, dar este de așteptat să fie foarte asemănătoare cu cele ale echipării XCellence.