Sebastien Ogier și Ford se pregătesc de apărarea titlurilor în WRC

2018 Fiesta Ogier_front

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ford a anunțat astăzi încheierea unui nou acord prin care compania își extinde sprijinul tehnic și financiar pentru M-Sport – în vingător al Campionatului Mondial de Raliuri (WRC) la Piloți și Constructori în 2017 cu modelul Ford Fiesta WRC.

În urma contribuțiilor financiare și tehnice din 2017, Ford extinde investiția pe care o face pentru a se asigura că echipa M-Sport Ford World Rally Team rămâne competitivă în WRC în sezonul 2018 și ulterior acestuia.

Susținerea crescută din partea Ford este un factor-cheie în păstrarea lui Sébastien Ogier, cvintuplul Campion Mondial de Raliuri. Francezul Ogier și galezul Elfyn Evans vor conduce echipa alături de navigatorii lor, Julien Ingrassia și Daniel Barritt.

Ford colaborează cu M-Sport fără întrerupere din 1997. Uzina britanică pregatește mașini Ford pentru diferitele clase ale competițiilor de raliuri, de la FIA R2 la WRC. În acest moment, în competițiile de raliuri concurează la nivel mondial aproape 400 de mașini Ford Fiesta dezvoltate de M-Sport. Nu trebuie uitat nici titlul de anul trecut din Blancpain GT Series, unde M-Sport este echipa oficială Bentley.

„Ne bucurăm de această relație fantastică pe care am avut-o cu Ford de-a lungul anilor și este excelent să vedem că acest sprijin va crește în 2018, când avem ca țintă apărarea titlurilor obținute în Campionatul Mondial de Raliuri FIA”, a declarat Malcolm Wilson, director M-Sport.

„Prin Sebastien și Elfyn vom avea o echipă foarte puternică, iar sprijinul tehnic suplimentar ne va ajuta să progresăm la nivelul dezvoltării modelului Ford Fiesta WRC. Concurenții noștri vor fi mai aproape ca niciodată, însă sunt foarte încrezător că, împreună cu partenerii noștri, vom putea atinge același nivel de performanță și fiabilitate care ne-a oferit atât de multe satisfacții în 2017.