Senzaționalele planuri electrice Karma

Karma-Autonomous-Van-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Karma a prezentat două lucruri foarte importante pentru lumea auto în primele săptămâni ale lunii aprilie: platforma complet nouă pentru mașini electrice numită E-Flex și prima utilitară electrică a companiei americane deținută de chinezii de la Wanxiang Group.

Aceasta este o caracteristică excepțională a platformei Karma – poate fi folosită pentru orice fel de mașini – de la mașini de familie, la utilitare sau chiar supercaruri. Producătorul spune că sunt cinci modele diferite de vechicule pe care platforma le poate deservi iar apoi sunt până la 22 de combinații de motor/ motoare/ baterie/ baterii…

De exemplu, utilitara Karma – a cărei puteri sau capacități de baterii nu au fost anunțate, poate avea uunl, două, trei sau chiar patru motoare electrice! Mai mult, în urma unei colaborări cu Nvidia, utilitara va fi capabilă de nivel de autonomie 4.

Așteptăm mult mai multe detalii despre această platformă ce pare revoluționară pentru lumea auto și mai ales despre toate cele cinci modele Karma ce vor fi construite pe ea.