Sistem mild-hybrid îmbunătățit pentru noul Suzuki Ignis facelift

2020-suzuki-ignis-facelift-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

La patru ani de la lansare, micul Suzuki Ingis a primit un facelift de jumătate de carieră. Acesta trebuia să fie prezent la Salonul Auto de la Geneva, dar panica din jurul Coronavirusului a dus la anularea evenimentului.

Observăm noua grilă, barele față/spate redesenate cu protecții argintii și nuanțele exterioare noi, precum Carava Ivory Pearl, Rush Yellow și Tough Khaki Pearl.

Interiorul a primit tablou de bord nou, iar sistemul de infotainment a fost adus la zi. Crossoverul de clasă mini se laudă acum cu accente Gunnmetal Grey sau albastre care pot fi asortate cu tapițeriile gri sau albastre.

Motorizarea 1.2 DualJet a primit un nou sistem de injecție dual ce va crește puterea puțin, dar nu știm cu cât (probabil va ajunge la 91 cai putere), iar bateria sistemului mild-hybrid are o capacitate crescută de la 3 la 10 Ah. Aceasta stochează energia cinetică recuperată la frânare și o furnzează unui motor electric micuț care asistă motorul pe benzină în sprinturi, îmbunătățind consumul de combustibil. Cine nu dorește să mestece în mămăligă (Bratu) poate alege o transmisie automată CVT contracost.

Noul Suzuki Ignis va ajunge în Europa undeva prin luna aprilie, iar noi vom reveni cu prețurile la momentul oportun.