Skoda Kodiaq este o ambulanță excelentă în opinia britanicilor

2020-skoda-kodiaq-uk-ambulance-5

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Britanicii de la South Western Ambulance Service NHS Foundation Trust au primit nu mai puțin de 18 exemplare Skoda Kodiaq preparate special de către Halls Electrical pentru a intra în serviciul public ca vehicule de răspuns rapid și ambulanță.

Pe lângă colantarea specială, luminile și sirenele pe care le știm cu toții, portbagajele SUV-urilor au fost modificate pentru a depozita toate echipamentele de salvare, un seif pentru medicamente și un extinctor. Dacă ne uităm la bord observăm că ecranul sistemului de infotainment i-a făcut loc unuia mult mai mare (utilizat pentru a naviga către locațiile unde este solicitată ambulanța) ce este orientat către șofer și că a fost mutat în fața pasagerului din stânga. Kodiaqul încă are toate sistemele de confort, siguranță și multimedia pe care le-ar avea orice SUV cumpărat din reprezentantanță, doar că este pregătit pentru o viață în serviciul public.

„Am ales Skoda Kodiaq datorită spațiului pentru echipamentele tehnice și de specialitate necesare personalului nostru. Acest vehicul oferă un nivel de confort și siguranță pe care echipele noastre îl solicită de la acest tip de mașină. Este suficient de manevrabil pe șosea, dar oferă capabilități off-road suficiente pentru majoritatea situațiilor întâlnite de echipele de răspuns rapid în fiecare zi”, a declarat Robin Gwinnett, South Western Ambulance Service Learning and Development Manager.

Și dacă vă întrebați cum este configurată mașina, aceasta este un 2.0 TDI 150 CP 4×4 DSG, probabil cea mai cumpărată versiune de Skoda Kodiaq din Europa.