Skoda pregătește un concept cu grilă iluminată și cristale în faruri

Skoda-Vision-IN-teaser

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Skoda va arăta un concept de crossover urban la Auto Expo din New Delhi în data de 5 februarie 2020.

Acesta se va numi Vision IN și este puțin mai lung decât un Kamiq, având 4.260 mm lungime. Platforma MQB A0 este și ea împărțită cu toată gama de modele mici a grupului Volkswagen.

Conceptul va propune ceva nou pentru Skoda, anume o grilă iluminată așa cum am mai observat la marca din Munchen. Aceasta va face pereche cu sigla la fel de iluminată sau cu farurile full LED ce dispun de cristale în construcție.

Tema cristalului continuă și în interior, în special la anumite detalii pe bord, schimbător și sub tabloul de bord digital. Volanul nou va pierde emblema atât de cunoscută și o va înlocui cu litere S K O D A amplasate central. Fiind un studiu, tapițieria din piele maro nu cred că își va face apariția pe modelul de serie, dar sistemul de infotainment plutitor este deja implementat pe cele mai noi modele ale producătorului ceh, precum Scala, Kamiq sau Octavia. La fel este și cazul echipamentelor precum tempomatul adaptiv, sistemul de menținere al benzii de rulare și a comenzilor vocale.