smart. 65.000 euro. by Brabus

d1c3e2ea-2019-brabus-ultimate-e-shadow-edition-smart-fortwo-eq-cabrio-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mai țineți minte Aston Martin Cygnet? Acea Toyota IQ nesimțit de scumpă deoarece avea sigla britanicilor și piele de calitate la interior?

Ați văzut vreodată una în realitate? Eu am văzut una, întâmplător, prin Paris. Dar șansele să vezi una sunt exagerat de mici. La fel va fi cazul cu cele 28 unități Brabus Ultimate E Shadow Edition.

La 64.900 euro cu TVA, poate părea cam mult pentru un smart ForTwo EQ Cabrio, dar măcar primești fabuloasa sumă de 92 cai putere și 180 Nm, sau cu 10 CP și 20 Nm mai mult decât versiunea standard.

Nu? Atunci 10.9 secunde până la 100 km/h și 130 km/h viteză maximă. Nu mai vorbim de modul Sport+ (am râs) sau autonomia neimpresionantă de 125 km pe Eco.

Tot nu? Ia de aici: bodykit aerodinamic dezvoltat în tunelul aerodinamic, vopseaua gunmetal grey, jante de 18″ și anvelope 205/3 pe față / 235/30 pe spate. Mai mult, suspensia a fost calibrată să suporte surplusul de greutate, jantele de mari dimensiuni și să ofere o manevrabilitate sportivă.

Interiorul este tipic Brabus, fibră de carbon, culoarea roșie, finisaje din aluminiu sau carbon, praguri iluminate, preșuri tipice și multe embleme.