Subaru nu merită să fie uitată, Impreza facelift nu arată rău

b6fce353-2019-subaru-impreza-jdm-4

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Subaru Impreza! Acum că v-am captat atenția, haideți să discutăm puțin despre faceliftul actualei generații, proaspăt prezentat.

Producătorul japonez are viață grea în Europa. Însă în State, spre exemplu, nu poate face față comenzilor. De ce o asemenea discrepanță? Nu am o explicație logică.

Noul Subaru Impreza vine cu o parte frontală redesenată și o grilă nouă, dar diferențele nu sunt mari. SIstemul de infotainment a fost înnoit pentru a ține pasul cu concurența, finisajele au fost îmbunătățite, iar acum există scaun de șofer și oglinzi cu memorie.

Modelul din imagini este cel pentru piața japoneză, acolo unde toate exemplarele vor veni în standard cu sistemul semi-autonom Eyesight Touring Assist. Motorizările boxer rămân în gamă, baza o constituie unul de 1.6 litri cu 114 CP și 148 Nm, iar cea de top de doi litri produce 152 CP și 194 Nm.

Dacă propulsoarele nu au fost schimbate, inginerii promit o calitate a condusului îmbunătățită. Poate vom vedea și noi noul Subaru Impreza în România începând cu 2020.