Surpriza sfârșitului de an, Dacia Logan Stepway

sTEPWAY

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Dacia ne-a aruncat o bombă în această dimineață, anume noul Logan Stepway.

După Sandero Stepway, Logan MCV Stepway, Lodgy Stepway și Dokker Stepway, berlina mult iubită în România primește și ea tratamentul Stepway.

Mașina poate fi diferențiată de restul gamei Logan prin protecțiile laterale specifice, de culoare neagră, ornamentele cu aspect cromat dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, cât și prin jantele de 16‘’ Flexwheels.

Interiorul dispune de o tapițerie specifică în două nuanțe de gri. Inscripția Stepway se regăsește atât pe spătarele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Sistemul de infotainment MediaNav cu ecran tactil de 7‘’, compatibil cu Apple CarPlay & Android Auto, oglinzile reglabile electric, încălzite, tempomatul și senzorii de parcare spate, toate sunt dotări standard ale lui Logan Stepway.

Această versiune nu a pierdut nimic din spațiul unui Logan normal, iar pe lista de opționale se regăsesc vopseaua Bleu Azurite, jantele din aluminiu, aerul condiționat cu reglare automată și camera video pentru asistența la parcarea cu spatele.

Singura motorizare nedisponibilă pe Logan Stepway este cea aspirată de un litru cu 73 cai putere. În rest avem:

  • 0.9 TCe 90 CP – 10.250 Euro TVA inclus
  • 1.5 Blue dCi 75 CP – 11.550 Euro TVA inclus
  • 1.5 Blue dCi 95 CP – 12.150 Euro TVA inclus

Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019, în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online (https://vanzari.dacia.ro/). Din luna decembrie, cel mai nou model Dacia va fi disponibil și în rețeaua de dealeri Dacia din întreaga țară. Pentru lansare, clienții persoane fizice pot beneficia prin Dacia Finance de oferta specială de finanțare, cu dobândă 0% și o rată lunară începând de la 99 Euro (TVA inclus).