Uneori e bine să ieși din tipare, Roush F-150 V8 Supercharged

2020-roush-ford-f-150-sc-tuning-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Roush este una dintre cele mai mari echipe din NASCAR, are o tradiție lungă în motorsport și este un tuner cu o vastă experiență în ceea ce privește modelele Ford.

Ultima lor creație este un F-150 V8, atât de popular în țara lui Trump. Pentru suma deloc modică de 24.000 $ primești un compresor mecanic TVS R2650, interne noi, intercooler din aluminiu și un radiator „low-temperature”.

Rezultatul se poate cuantifica foarte ușor, 250 cai putere și 190 Nm în plus față de ce reușește pick-up-ul america în condiții de fabrică, ceea ce reprezintă o cifră totală de 650 cai putere și 830 Nm din V8-ul de cinci litri. La această performanță ajută și evacuarea de înaltă performanță cu catalizatoare upgradate. Aceasta dispune de flapsuri active ce pot fi deschise sau închise folosind un comutator rotativ amplasat pe consola centrală sau se pot seta cele trei programe predefinite: Off-Road, Sport și Custom. Există chiar și o aplicație de smartphone prin care clienții își pot alege modurile predefinite sau crea un profil individual. Pardon, prin smartphone am vrut să spun iPhone, căci nu este disponibilă și pentru Android.

Tot în suma menționată intră și grila cu lumini auxiliare, aripile evazate, colantarea mașinii, emblemele SC (supercharged), protecția pentru bara față sau proiectoarele din mânerele ușilor care te protejează de bălți, afișând în același timp logo-ul Roush.

Dacă îți mai rămâne ceva mărunțiș poți alege și lumini auxiliare cu LED pe plafon, copertă pentru benă din aluminiu, un seif integrat în cotieră sau un kit de echipamente utile în off-road.