up! facelift va fi adus în premieră la Geneva

Der neue Volkswagen up!

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Volkswagen aduce la Geneva un concept de mini-SUV concurent pentru Juke and Co dar și faceliftul pentru modelul mini up! Cea mai importantă noutate a acestui facelift este introducerea unui motor de un litru mai puternic, de 90 CP și 160 Nm cuplu maxim. up! cu acest motor va face 0-100 în 10 secunde și va atinge maxim 185 km/h. Consumul mediu este anunțat la 4.4 litri pentru 100 km parcurși.

La exterior, up! are începând din martie noi spoilere față/ spate, faruri modificate ce includ luminile de rulare pe timp de zi cu LED, stopuri redesenate și capace noi pentru oglinzile retrovizoare – ele includ de acum și semnalizatoare. Personalizarea este totul pentru up! cu facelift – 13 culori vor fi disponibile pentru caroserie, nouă seturi de stickere, trei culori de plafon, diverse pachete de culori și stilizare, jante colorate și sisteme de iluminare ambientală.

La interior vor fi disponibile două sisteme noi de infotainment, unul de climatizare automată numit „Pure Air”, alt volan și noi inserții pentru bord. În fotografiile de aici veți vedea și o mașină albă echipată cu un sistem audio Beats Audio – 300 de wați va scoate acesta! El are tweetere în montanții față, difuzoare de „joase” în ușile față, două difuzoare de medii în spate și încă un subwoofer în locul roții de rezervă din portbagaj.