Verdant Theme GT by MSO este cel mai verde McLaren din istorie

mclaren-gt-verdant-theme-mso-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

McLaren Special Operations avea ceva pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva, dar din păcate nu a mai apucat să îl aducă la evenimentul elvețian.

Acesta este McLaren Verdant Theme GT by MSO și a fost creat cu scopul de a evidenția opțiunile de personalizare unice și luxul pe care îl poate imprima divizia producătorului britanic.

Vopseaua este cea la care s-a muncit cel mai mult. 430 ore a fost necesar ca cele trei straturi de verde satinat să fie aplicate pe acest McLaren GT și poartă numele de Horsell Green, Arbor și Steppe Green. Se observă cu ochiul liber cum nuanțele se schimbă de la deschis la închis. Napier Green MSO a fost folosit la accentele de pe caroserie și pentru etrierii de frână. Jantele, ramele geamurilor și terminațiile evacuării sunt de culoare neagră și fac parte din pachetul MSO Black Pack.

Nici la interior nu scapi de culoarea verde, acesta fiind răsfățat cu Dark Green, Laurel Green și Jet Black. Laurel Green este nuanța folosită alături de cașmirul de pe consola centrală, scaune, fețele de uși sau parasolare. MSO se ocupă și de plăcuțe speciale, logouri brodate sau pedale ștanțate.

La motor nu s-a umblat, acesta fiind un V8 biturbo de patru litri ce derivat din cel al lui 720S. Produce 620 cai putere și 630 Nm. Puterea ajunge la roțile spate printr-o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte SSG, iar cu Launch Control-ul activat, GT ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde, la 200 km/h în 9 secunde. Viteza maximă este de 326 km/h, suficientă pentru oricine, iar în ceea ce privește masa proprie de doar 1.530 kg, McLaren spune că este cu 130 kg mai mică decât a celui mai apropiat rival.