VEZI PRET: CAT COSTA acest INTERIOR de MASINA ELECTRICA in Romania!

199746_2020_Honda_e

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Honda e este de azi disponibilă în România în varianta de echipare de top (Advance) la prețul de 39.980 euro cu TVA inclus. Fiind un model 100% electric, noua Honda e va fi eligibila prin Programul RABLA PLUS adică puteți calcula la ea un discount de maxim 11.500 de euro. Aproximativ.

Primele modele Honda e vor fi disponibile pentru livrare către clienți începând cu luna octombrie 2020 în toate culorile disponibile pentru piața europeană. Două unități de test-drive vor fi disponibile încă din luna iulie 2020 la showroom-urile din țară. Doritorii pot merge deja la showroom-uri pentru a rezerva o mașină și pentru a se înscrie pe listele de test din iulie.

În cazul în care ați uitat, iată ce înseamnă Honda e:

 • motor electric de 154 CP (amplasat în spate), controlat prin sistemul Single Pedal Control. Avem distribuirea egală a maselor pe punți, 50:50, centrul de greutate foarte jos (50cm) obținut prin amplasarea bateriilor în partea inferioara a mașinii, raza de bracare de doar 4.3 m precum și sistemul de propulsie (spate) și suspensia independentă pentru puntea spate.
 • Oglinzile laterale convenționale au fost înlocuite cu camere de înaltă rezoluție, care oferă imagini clare pe ecranele din habitaclu, chiar şi noaptea sau pe vreme nefavorabilă. Promite Honda.
 • Mânere uși pop-out: se potrivesc perfect caroseriei, extinzându-se și luminând doar când te apropii de mașină; în spate, acestea sunt ascunse în zona geamurilor.
 • Centre Camera Mirror: oglinda retrovizoare interioară cu funcție dublă poate fi utilizată în modul convențional wide sau, dacă dorești o vedere directă, poate fi comutată în modul cameră pentru a oferi o imagine digitală clară, chiar și noaptea. Promite Honda.
 • Sistemul Honda Parking Pilot folosește patru camere video și 12 senzori sonar pentru a detecta un loc de parcare potrivit și pentru a ghida mașina în locul respectiv fără ca șoferul să atingă volanul, accelerația sau frâna. Sistemul poate parca lateral, perpendicular sau în spic, folosindu-se și de raza de bracare de doar 4.3 m.
 • Control Single Pedal: îţi permite să conduci cu și mai multă plăcere și ușurință. Folosind doar pedala de acceleraţie, poţi să accelerezi apăsând pedala, respectiv să frânezi, prin eliberarea ei.
 • Tabloul de bord complet digital conține cinci display-uri; cele două ecrane centrale de 12.3″ permit accesarea informațiilor simultan de către șofer și pasager, cu posibilitatea de a comuta ecranele prin simpla glisare de la unul la celălalt. Noul sistem de infotainment este compatibil APPLE CarPlay® (wireless) și ANDROID AUTO™.
 • Intrumentar de bord digital 8.8;
 • Două ecrane centrale de 12.3″;
 • Două ecrane – Side Camera 6″
 • Bateria de 35.5 kW foloseste un sistem activ de răcire/încălzire cu apă care menține bateria la temperatura optimă de funcționare oferind o autonomie de până la 211 km (WLTP Combinat).
 • Timpul de încărcare variază în funcție de tipul de încărcător utilizat: CCS2 (DC 100KW) – 30 min › 80%, Type 2 (AC 6.6KW) – 4.1 ore › 100%, Type 2 (AC 2.3KW) – 16.3 ore › 100%
 • Noul sistem Honda SENSING include:

AVERIZARE PENTRU DEPLASAREA MAȘINII DIN FAȚĂ

Avertizează șoferul atunci când mașina din față şi-a reluat deplasarea după o oprire. Honda e te va anunța că poţi reîncepe deplasarea.

FUNCŢIE LOW SPEED BRAKE

Dacă te apropii cu viteză mică de un obiect pe care nu l-ai observat, Honda e va oferi un avertisment audio și vizual înainte de a aplica frânarea de urgență

CONTROLUL ACCELERAȚIEI PENTRU PREVENIREA COLIZIUNILOR

În traficul lent, sistemul te va avertiza dacă apeşi pedala de accelerație în timp ce există un obiect în fața ta. De exemplu, la un sens giratoriu, când șoferul din față se răzgândeşte asupra direcţiei de mers și poate aplica frâna.

SISTEM DE FRÂNARE PENTRU ATENUAREA COLIZIUNILOR

Dacă o coliziune cu un vehicul sau cu un pieton este iminentă, această funcţie te va avertiza asupra pericolului și va reduce viteza pentru a diminua efectele unui potențial impact.

RECUNOAŞTEREA SEMNELOR DE CIRCULAŢIE

Sistemul de recunoaștere a semnelor de circulaţie identifică semnele din trafic și ţi le afişează pe ecran.

SISTEM DE ASISTENȚĂ PĂRĂSIRE CAROSABIL

O cameră video detectează dacă autovehiculul este în pericol de a părăsi carosabilul, vei auzi o alertă sonoră şi maşina va aplica corecții subtile direcţiei, menţinând vehiculul pe banda sa de circulaţie.

SISTEM DE MENŢINERE BANDĂ DE CIRCULAŢIE

Ajută la menținerea rulării autovehiculului tău pe mijlocul benzii, oferind o experiență de condus mai puțin stresantă la deplasarea pe autostradă. Sistemul este anulat atunci când acționezi semnalizatorul.

LIMITATOR INTELIGENT DE VITEZĂ

Controlează automat viteza vehiculului la o viteză presetată de tine sau la limita de viteză detectată de sistemul de recunoaștere a semnelor de circulaţie.

LUMINI DE DRUM AUTOMATE

Detectează un vehicul din faţă, inclusiv cele din sens opus şi comută automat între faza lungă şi faza scurtă.

CRUISE CONTROL ADAPTIV CU FUNCŢIE LOW-SPEED FOLLOWING

Sistemul Cruise Control Adaptiv menține distanța dintre tine şi autovehiculul din faţă. Dacă un vehicul aflat pe o bandă adiacentă intenţionează să-ţi taie calea, sistemul anticipează acest lucru şi reglează automat viteza. Revine la viteza stabilită numai după ce a trecut pericolul. Funcţia Low-Speed Following detectează dacă un vehicul ce rulează în faţa ta se oprește şi, dacă nu frânezi, va decelera și va opri autovehiculul.