VIDEO: Acestea sunt cele mai tari reclame cu mașini de la Super Bowl 2020

porsche-sb-taycan-PAGE-2020

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Super Bowl LIV este un meci de fotbal ce s-a jucat pentru a determina campionul Ligii Naționale de Fotbal în Statele Unite pe 2019, deși s-a jucat în 2020. Este, totodată, și cel mai urmărit eveniment sportiv din țara lui Donald Trump, iar un minut de reclamă costă 10.5 milioane $. Din acest motiv, toate reclamele de la Super Bowl trebuie să fie cât se poate de inventive, mai ales cele cu mașini. Iată la ce s-au gândit echipele de marketing:

Jeep Gladiator

Jeep la angajat pe Bill Murray pentru a-și reinterpreta rolul din filmul Groundhog Day, un film pe care eu vreau să îl revăd de cinci ani de zile, dar pe care nu îl găsesc nicăieri, nici pe Netflix. Aceasta a fost, întâmplător, și cea mai apreciată reclamă de la Super Bowl.

Porsche Taycan

Aceasta este cea mai scumpă și spectaculoasă reclamă de anul acesta, Porsche promovând Taycan pe piața americană, în ciuda faptului că autonomia sa a dezamăgit la testele EPA.

Audi e-tron Sportback

Ce au în comun Arya Stark, Frozen și un SUV-coupe electric făcut de nemți? Aparent, această reclamă. Maisie Williams a devenit un superstar global după rolul său din Game o Thrones, așa că cei de la Audi au pus-o să cânte „Let it Go” în timp ce conduce un e-tron Sportback printre mașini care poluează.

GMC Hummer EV

Hummer va învia cu ajutorul celor de la GMC. SUV-ul va fi unul electric, iar puterea sa maximă va depăși 1.000 căluți. Super Bowl a fost ocazia perfectă pentru a anunța revenirea.

Genesis GV80

Primul SUV din istoria Genesis a fost promovat cu ajutorul lui John Legend și a lui Chrissy Teigen. Tema: New luxury.

Hyundai Sonata

Să-l ai pe Captain America și să îl pui să facă mișto de accentele americane în timp ce o Sonata parchează singură este o idee neconvențională. Și, acum că mă gândesc mai bine, amuzantă pentru publicul american.

KIA Seltos

Producătorul coreean a ales o abordare mai serioasă pentru reclama noului său SUV compact, Seltos.

Toyota Highlander

Higlander este un SUV de dimensiunile lui BMW X5 ce este fabricat în State și are un preț de pornire de 34.600 $. Toyota evidențiază spațiul modelului cu o reclamă ce prezintă o mămică ce salvează mai multă lume în pericol, în drum spre fiul său, care aștepta în ploaie.