VIDEO: Escalade BLINDAT de JUMATATE DE MILION DE DOLARI

dc8c691b-2019-cadillac-escalade-chairman-package-by-inkas-5

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cadillac Escalade este una dintre cele mai impozante mașini din lume, dar sunt unii clienți care vor mai mult de la SUV-ul gigant, cum ar fi o versiune blindată.

Culmea, una din oferte vine de la canadieni, mai exact Inkas Armored Vehicle Manufacturing ce au prezentat Chairman Package pentru Escalade.

Pe lângă nivelul de blindaj BR6, armură balistică 360 grade antiglonț și un acoperiș înălțat, Chairman Package oferă un interior cu Alcantara, lemn exotic și fotolii din piele încălzite, ventilate și cu masaj.

Pasagerii se vor putea delecta cu sistemul multimedia și sonorizare ce include un 4k Smart TV, Internet 4G, Apple CarPlay, Android Auto și TV prin satelit. Surprizele nu se termină aici, Escalade-ul blndat dispune de bar, sistem de iluminare inteligent, un panou ce separă primele două locuri de următoarele, camere 360 grade cu rol de supraveghere și multe altele.

Toată armura a crescut masa mașinii considerabil, așa că Inkas a operat modificări suspensiei și sistemului de frânare pentru ca acest mastodont să se comporte, în continuare, ca o mașină și nu ca un vapor de croazieră.

În funcție de ce opționale alege fericitul client, Cadillac Escalade Chairman Package costă între $300,000 și $500,000.