Vignale devine o gamă în toată regula

FordGeneva2016_S-MAX_Vignale_tp_10

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

După cum era de așteptat, Ford mărește gama modelelor Vignale. După cele bazate pe Mondeo limuzină și break, Vignale se extinde cu S-MAX, Edge, Mondeo în cinci uși și mai târziu anul acesta Kuga – prezentată doar sub formă de concept la Geneva. Celelalte modele sunt gata și vor sosi și în România curând, primul dintre ele fiind S-Max.

Motivul pentru care Ford se extinde în zona premium cu Vignale este că, de exemplu, din 102.000 de Kuga vândute anul trecut, 80% din ele au fost echipare de top – clienții vor lux în categoria SUV-urilor compacte. Prezent la Geneva doar sub formă de concept, Kuga este bazat pe facelift-ul acestui model. Modelul expus la Geneva a fost finisat cu un interior similar tuturor celorlaltor modele – doar că nuanța de piele aleasă a fost albă. Exteriorul a fost vopsit în Vignale Palazzo Pearl.

Primul model al noii game Vignale, pe lângă Mondeo, care ajunge pe piață este monovolumul de clasă mare S-MAX. A fost prezentat la Geneva în două stilizări spectaculoase cu un exterior Vignale Milano Grigio și unul Vignale White Premium. S-MAX a primit jantele cele mai spectaculoase de la Vignale, polișate, cu diametrul de 19 inch. La interior, tapițeria din piele este spectaculoasă – este folosită piele de cea mai bună calitate Windsor, cu o cusătură specială cu fir gros. Cu această piele au fost acoperite fețele portierelor și evident, scaunele. Inserțiile din aluminiu sunt noi iar bordul a fost acoperit și el cu piele dar de culoare neagră și cusătură contrastantă albă. S-MAX Vignale va fi echipat standard cu SYNC3 cu touchscreen cu diagonala de opt inch.

Primul SUV Vignale care ajunge pe piață este Edge: prezentat la Geneva în Vignale Ametista Scura și Vignale White Platinum. Cu o grilă specială pentru motor, jante polișate și un interior plin cu piele stilizată ca în S-MAX și de-asemenea SYNC3 în standard.

Ford Mondeo în cinci uși de la Vignale va fi disponibil cu aceleași motoare și stilizări precum celelalte două modele ale gamei Vignale bazate pe Mondeo.