Vine vara, bine-mi pare, îmi iau G și o Cigarre!

Mercedes-AMG-Cigarette-Racing-5

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Fiți atenți combo de șmecherie: Mercedes-AMG G63 Cigarette Edition și Cigarette Racing Tirranna AMG Edition. Evident că poți tracta până la mare cu G-ul, această… barcă…

Mă rog, doar un țăran i-ar spune barcă… este de fapt o rachetă cu ȘASE motoare. 6 x V8 Mercury Racing 450R de 4.6 litri. Adică 6 x 450 CP adică Cigarette Racing Tirranna AMG Edition  are 2.700 CP ceea ce înseamnă o viteză maximă de 129 km/h pe apă. Am înțeles că asta e foarte mult. Pe apă.

Poți să îți chemi în port pentru o tură toți cei 25 de colegi din liceu care râdeau de tine că o să ajungi un ratat. Pentru că atâția intră pe „barca” ta. Vezi să vină fiecare cum poate pentru că în Clasa G intră doar cinci, după cum bine știi. Și vezi să nu vă prindă noaptea pentru că e doar un pat pe „barcă”, doar o baie, doar un duș, doar o canapea, doar un frigider și doar un TV. Din fericire, sistemul audio are 29 de difuzoare și 5.200 de wați și oricum doar fraierii dorm.

Despre Clasa G Cigarette nu prea am ce să vă spun. E negru cu galben și la interior e alb. În rest, ca de obicei, e pur și simplu la fel de fantastic.