Volkswagen pregătește un Arteon break

vw-arteon-shooting-brake-cc-travel-edition-1-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Această știre nu este încă oficială, dar având în vedere faptul că aceste imagini au fost capturate în fabrica FAW VW din Changchun, lansarea mașinii este iminentă.

Avem primele imagini cu Volkswagen Arteon Shooting Brake sau Volkswagen CC Travel Edition, depinde de sursa de unde ai informația. Cert este că avem un Arteon break, posibil un Arteon facelift break dacă este să ne luăm după bara față schimbată. Passatul deja a primit un facelift, de ce nu și Arteonul care este aceeași mașină? Și dacă este să ne uităm la elementele din plastic negru nevopsit, am putea chiar vorbi de un Arteon Alltrack.

Designerii au făcut o treabă bună. Spatele unui Arteon obișnuit a fost integrat foarte bine cu linia de design al unui break, iar montantul D vine de la Delicios. Din partea mea, această mașină ia titlul de cel mai frumos VW actual.

Zvonurile vorbesc despre două propulsoare pentru piața chineză, ambele 2.0 TFSI. Baza ar urma să aibă 186 cai putere și 320 Nm, iar versiunea de top ar urca până la 220 cai putere și 350 Nm. Singura transmisie disponibilă ar fi cea automată cu dublu ambreiaj DSG și șapte rapoarte, iar tracțiunea integrală 4MOTION s-ar afla pe lista de opționale.

Probabil cea mai mare enigmă este legată de disponibilitatea acestui VW Arteon Shooting Brake/CC Travel Edition pseudo Alltrack și pe Bătrânul Continent. Vom sta răbdători și vom aștepta vești suplimentare căci, vorba lui Confucius, o persoană care nu are răbdare în ceea ce privește problemele mărunte ale vieții va fi paralizată și nu va ști cum să acționeze atunci când se confruntă cu dificultăți majore.