370Z-ul lui Paul Walker, cel din Fast Five, vândut cu peste 100.000 $

Nissan-370Z-Fast-Furious-01

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mașinile lui Paul Walker încep să se vândă cu prețuri nebune pe piața second hand sau chiar la licitații, cum a fost acest Nissan 370Z.

Mașina nu numai că a aparținut actorului decedat în urma unui accident rutier, dar a și apărut în unul dintre filmele Fast & Furious, adică Fast Five.

Poate nu o recunoașteți din imagini, deoarece în film purta alt bodykit, o capotă din carbon și jante negre. Mai mult, acest exemplar 370Z nu are nicio modificare tehnică, având un V6 aspirat de 3.7 litri sub capotă. Însă regizorii i-au montat un intercooler fals și două butelii de NOS goale, evident, pentru a părea că mașina dezvoltă mai mulți căluți decât cei 328 pe care îi are de fapt. Ba chiar i-au pus un sunet de turbo în post producție.

Deși a fost proprietatea lui Walker, în Fast Five mașina era condusă de către Gisele, personajul lui Gal Gadot. La licitația Barrett-Jackson Scottsdale de la începutul acestui an, fostul Nissan 370Z al lui Paul Walker s-a vândut cu 105.600 $. Mult peste prețul pieței pentru o asemenea mașină, puțin dacă ne raportăm la isteria ce s-a strâns în jurul imaginii actorului Paul Walker după teribilul eveniment ce i-a curmat viața.