AC Schnitzer accesorizează noul BMW M135i xDrive

BMW-M135i-F40-by-AC-Schnitzer-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Primul hatchback compact BMW cu motor amplasat transversal nici nu a ajuns bine pe străzi că tunerii deja au început să pregătească pachete de personalizare pentru noua Serie 1.

Iar printre primii la apel au fost chiar cei de la AC Schnitzer, care au pregătit câteva accesorii pentru M135i xDrive F40. Modificările nu sunt majore, dar sunt de efect și încep cu o buză față, o protecție pentru bara spate, extensii de praguri și un eleron subtil atașat plafonului.

Hatchback-ul de 306 cai putere și 450 Nm a mai primit și suspensie coborâtă cu 25-30 mm, la pachet cu jantele AC1 Light Alloy Wheels de 19″ disponibile în mai multe nuanțe și cu evacuările cu silencer AC Schnitzer vopsite în Sport Chrome sau Sport Black.

Cabina a fost răsfățată cu elemente din aluminiu, precum padelele, pedalierul, sprijinul pentru picior și suportul pentru cheie. Pe viitor, tunerul german va pregăti și un splitter din fibră de carbon, precum și un eleron mai proeminent. Tot în viitorul apropiat va fi pregătit și un kit de putere pentru unitatea 2.0 Turbo benzină a lui M135i xDrive.