Așa arată un Ford Transit de 85.000 Euro

1887759e-ford-transit-ms-rt-wellhouse-camper-van-5

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Una este să modifici un autoturism și alta este să modifici un van.

Fix asta a aflat un client ce a dat suma de 77.000 £ pe un Ford Transit Custom Camper Van preparat de MS-RT și WellHouse Leisure.

Exteriorul arată precum cel al unei mașini de curse, cu un body-kit agresiv, jante de 18″ și o evacuare cu două terminații. Trebuie să le mulțumim celor de la MS-RT pentru acesta. Wellhouse Leisure s-a ocupat de interior, acolo unde s-a tapițat cu piele albă și cusături albastre. Mai mult, emblemele au fost brodate în tetiere, iar centurile de siguranță au fost înlocuite și ele cu unele albastre.

Acest Transit dispune și de o bucătărie, un dormitor datorită plafonului extensibil și tapițerie din Alcantara pe bord și plafon. Dotările precum farurile cu xenon, sistemul de navigație și tempomatul adaptiv deja nu mai par neobișnuite, având în vedere prețul mașinii.

Motorizarea a rămas neatinsă, un 2.0 EcoBlue turbodiesel ce dezvoltă 170 CP, conectată la o transmisie automată cu șase trepte, o combinație ideală pentru drumuri lungi fără să treci de prea multe ori pe la benzinărie.