Aston Martin DBX, interior de 200.000 Euro

2020-Aston-Martin-DBX-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mai sunt fix două săptămâni până când Aston Martin va prezenta primul său SUV, mult așteptatul DBX.

Dar producătorul britanic a dezvăluit câteva detalii despre viitorul cel mai vândut model Aston. Primul este prețul de 193.500 Euro cu TVA în Germania. Mare, mic, nu contează, se va vinde ca pâinea caldă.

Al doilea detaliu este o imagine cu interiorul lui DBX. Se observă butoanele transmisiei automate deasupra ecranului sistemului de infotainment, scaunele sportive, volanul îmbrăcat în două nuanțe de piele, dar și butoanele inspirate de la diferite modele Mercedes-Benz. Evident, materialele vor fi de cea mai bună calitate, iar pielea va fi împrumutată de la cele mai răsfățate vaci. Consola centrală va fi destul de spațioasă, spun britanicii, pentru a putea găzdui o geantă de damă sau câteva sticle de apă.

Plafonul panoramic va induce o senzație de cabină aerisită, iar pasagerii locurilor din spate se vor bucura de propriile lor setări ale climatizării și patru guri de ventilație.

Pentru cei 200.000 Euro pe care îi vei da pe mașină, vei primi un V8 biturbo de origine AMG (M177) cu cel puțin 510 CP și 685 Nm. Aston declară că DBX va reuși să parcurgă celebrul Nurburgring Nordschleife în mai puțin de opt minute (de parcă asta contează) și să treacă de 290 km/h pe Autobahn.