Audi RS4 Avant facelift așteaptă liniștit noul BMW M3

Audi RS 4 Avant

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

După faceliftul pe care l-a suferit toată gama A4 & S4, Audi RS4 Avant rămăsese singurul ce nu primise update-urile de jumătate de carieră.

Ei bine, breakul sportiv a fost și el adus la zi cu ultima serie de modificări estetice și tehnologice. Mașina poate fi deosebită de versiunea pe care o înlocuiește prin boua grilă Singleframe, farurile LED sau Matrix LED cu tentă închisă și un pachet estetic inspirat puțin din cel al noului RS6 Avant. Doar fanii înrăiți vor putea distinge aripile mai late cu 30 mm decât ale unui A4 Avant, iar difuzorul spate continuă tema fraților mai mari.

Volanul teșit îmbrăcat în Alcantara este de efect, dar se va toci destul de repede dacă vei folosi mașina zi de zi. De la modelele A4 facelift s-a împrumutat noul sistem de infotainment MMI cu ecran tactil de 10.1″ sau noul tablou de bord digital Audi Virtual Cockpit de generație nouă.

Pentru cei 81.400 Euro cât cere Audi în Germania pentru noul RS4 Avant, vei primi același 2.9 V6 TFSI ce produce 450 CP & 600 Nm cu care vei putea atinge 100 km/h în 4.1 secunde. Viteza maximă a rămas limitată electronic la 250 km/h. Comandă mașina acum și o vei primi în luna decembrie a acestui an.