Avion privat pe roți, Lexani Motorcars G-77 Sky Master

bfc93744-lexani-g-77-sky-master-based-on-ford-f-550-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cei de la Lexani Motorcars s-au trezit într-o dimineață și s-au întrebat cum ar fi dacă ar exista transport rutier în același lux și confort pe care ți-l oferă un avion privat.

Apoi s-au apucat să construiască răspunsul, ce a luat forma noului G-77 Sky Master, un Ford F-550 Super Duty modificat extensiv.

Tunerul spune că mașina este ideală în scopuri business, pentru producții de înalt buget precum filme de Hollywood sau pentru transport relaxat la drum lung.

Interiorul bestiei de 10 metri lungime dispune de șase fotolii din piele încălzite, ventilate, cu masaj, ajustabile electric ce au și măsuțe speciale pentru băuturi sau alte obiecte. Acestea se pot plia și forma un pat dacă cel care cumpără sau închiriază așa ceva dorește să se odihnească pe timpul drumeției.

Pasagerii norocoși au la dispoziție un televizor curbat 4K de 65 la care pot viziona filme sau documentare, iPad-uri, computere Mac Mini, precum și un sistem de monitorizare 360 grade. Ce îți poți dori mai mult. Vă spun eu, baie și bucătărie cu baterii și chiuvete din aur de 24 karate.

Cu toate acestea, mă așteptam ca prețul să fie mai mare decât cei 1 milion $ pe care îi cere Lexani Motors pentru G-77 Sky Master. Sunt curios câte exemplare se vor vinde.