BMW M4 Edition M Heritage este cântecul de lebădă al sportivei bavareze

3d4b0c32-bmw-m4-edition-m-heritage-11

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ieri vă prezentam cele mai noi ediții speciale pentru cele două produse BMW i, i3 și i8, dar bavarezii nu se opresc aici și vor aduce la Salonul Auto de la Frankfurt și o ediție limitată a lui M4, aflat pe final de carieră.

Poartă numele de M4 Edition M Heritage și va fi limitat la 750 unități. Clienții vor putea alege una din trei nuanțe exterioare: Laguna Seca Blue, Velvet Blue sau Imola Red. Cunoscătorii își vor da seama este vorba despre culorile BMW Motorsport.

Mașina vine în standard cu un plafon din plastic ranforsat cu fibră de carbon, jante de 20″ Style 666 (cele de pe Competition) și o dungă decorativă pe plafon. Interiorul diferă în funcție de culoarea aleasă pentru exterior.

Cele vopsite în Imola Red vor avea piele de aceeași culoare, în timp ce versiunile albastre vor purta albul și negru pe scaune. Indiferent de preferințele cromatice, tetierele vor purta semnătura M Heritage. iar pragurile interioare vor fi inscripționate cu numărul mașinii (de exemplu, 13/750).

Fiindcă nu se mai fabrică M4, doar M4 Competition, Edition M Heritage va avea sub capotă unitatea biturbo S55 de trei litri cu șase cilindri în linie ce produce 450 CP și 550 Nm.

Nu avem detalii cu privire la prețuri, însă știm că BMW M4 Edition M Heritage va fi construit între noiembrie 2019 și aprilie 2020.