Brabus A 35 este pentru atunci când vecinul are A 45

a055f8fd-brabus-a35-frankfurt-debut-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Nu au fost doar mașini noi și concepte la Salonul Auto de la Frankfurt, dar și câteva modele modificate. Brabus a fost unul dintre acei tuneri o gamă variată de modele prezentate, printre care și noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC+.

Pentru acest model există două kituri de putere, PowerXtra B 35 și PowerXtra B 35 S. Primul îți duce mașina la 350 CP și 460 Nm, iar al doilea stoarce din propulsorul 2.0 Turbo nu mai puțin de 365 CP și 486 Nm. Cu acesta din urmă vei putea atinge 100 km/h în 4.4 secunde, adică mai repede decât un Ferrari 360 Modena. Mulțumește-i transmisiei automate cu dublu ambreiaj și tracțiunii integrale 4MATIC pentru asta.

Hot-hatchul a mai primit o evacuarea sportivă din oțel inoxidabil cu terminații opționale din carbon, o bară față din două elemente, o aripă spate montată pe plafon și finisaje de culoare neagră.

Jantele mă intrigă, totuși. Nu mă deranjează dimensiunile de 8.5J x 19″ sau anvelopele Pirelli P Zero 235/35 ZR 19, dar designul Brabus Monoblock T parcă este din alt film, nu prea se potrivește deloc cu caracterul mașinii.

Interiorul poate fi croit după preferințele clientului, fie că vorbim despre model sau culoare, iar pentru asta Brabus are respectul meu, la fel și alți tuneri care oferă astfel de servicii.