Bugatti a construit 250 exemplare Chiron, adică jumătate din producția totală

bugatti-chiron-noire-sportive-8

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

În timp ce Ferrari sau Bentley construiesc 10.000 unități pe an, Bugatti se limitează la puțin peste 100 modele în aceeași perioadă de timp.

Cu toate acestea, Chiron a ajuns la jumătatea perioadei de fabricație, constructorul din Molsheim atingând borna de 250 exemplare asamblate manual.

Modelul aniversar este un Edition Noire Sportive, construit din fibră de carbon mată, cu interior negru. Mașina este destinată clienților care nu au putut cumpăra un La Voiture Noire sau pentru cei ce le vor pe amândouă. Mașina nu va ajunge la client imediat, ci va fi expusă la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde Bugatti va aduce mai multe modele, inclusiv Divo, Chironul ce a atins 490 km/h sau La Voiture Noire.

Dacă vă întrebați dacă acest Chiron Edition Noire Sportive are mai multă putere, nu are. Cei 1.500 cai putere produși de W16-le guad-turbo de opt litri sunt suficienți chiar și pentru cei mai prentețioși clienți. Zicem noi. Și dacă vi se pare prețul de 3 milioane Euro + cât mai costă în plus Edition Noire Sportive în plus nejustificat de mare, amintiți-vă că avem de-a face cu o ediție specială de 20 exemplare, similară lui Noire Elegance. Sau, mai simplu, aveți mai jos cifrele de performanță:

  • 0-100 km/h în 2.4 secunde
  • 0-200 km/h în 6.5 secunde
  • 0-300 km/h în 13.6 secunde (Loganul nu atinge nici 100 km/h în timpul acesta)
  • V-MAX = 420 km/h limitați electronic, că mașina ar duce.

250 exemplare Bugatti Chiron produse, încă 150 comandate, ceea ce înseamnă că mai rămân 100 sloturi disponibile, în caz că v-ați hotărât mai târziu că vreți să vă achiziționați megacarul francez și să îl adăugați la garaj.