Cât costă cadoul perfect de Crăciun? 125 Euro

lego-top-gear-rally-car-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cei de la LEGO Technic nu încetează să ne impresioneze. După ce am văzut pe viu celebrul LEGO Chiron la scară reală și după ce am asamblat împreună cu Bratu acel Mustang Fastback, acum danezii au venit cu încă o jucărie gata să ne fure inimile.

Creată împreună cu studiourile BBC, LEGO Top Gear Rally Car este compus din 463 cărămizi din plastic, două motorașe electrice și un modul Bluetooth pentru aplicația de smartphone. Da, mașina poate fi controlată printr-o simplă aplicație de smartphone ce se poate downloada din App Store sau Google Play. Această aplicație suportă multi-touch, are control giroscopic și poate călăuzi mașina înainte, înapoi, la stânga și la dreapta. Mai mult, are chiar și câteva tutoriale prin care poți învăța cum să te joci cu o asemenea mașinuță.

LEGO Top Gear Rally Car va fi pus la vânzare în data de 26 decembrie (cred că nu strica dacă o puneau cu o săptămână mai devreme), la un preț de 125 Euro. Tu mai trebuie doar să cumperi baterii și să pleci în aventură cu noua ta bijuterie în miniatură, indiferent dacă ai 10 ani sau dacă ești om serios, precum Bratu.

Mă întreb cum facem să îi convingem pe cei de la LEGO Technic să creeze modele după Dacia și Oltcitul #superspeedlaprotv