Cel mai vândut SUV Renault în România se reinventează, Renault Captur va fi electrificat

de85ee1a-2020-renault-captur-42

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Primul Renault Captur a fost și este în continuare un hit. Al doilea, prezentat astăzi, vrea să continue succesul predecesorului său, oferind mai multă practicalitate și tehnologie adusă la zi.

Modelul ce își va face debutul public la Salonul Auto de la Frankfurt peste două luni continuă să aibă un design cuminte, plăcut, evolutiv, chiar dacă spatele a fost schimbat complet. Mașina este mai lungă și mai lată, iar asta se traduce în spațiu mai mare cu 71 mm pentru pasagerii spate, dar și într-un portbagaj cu un volum total de 536 litri, foarte mare pentru acest segment. Mai mult, ocupanții vor avea spații de depozitare în cabină ce însumează 27 litri. Sticlele de 1.5 litri nu vor avea nicio problemă în a sta perfect ancorate.

Interiorul este inspirat din cel al lui Clio, cu sisteme de infotainment Easy Link cu diagonale de 7 sau 9.3″ compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto. Două tablouri de bord digitale vor fi oferite pe noul Captur, unul de 7, iar altul de 10″. Pentru cei ce vor monta scaune de copii, bacheta se pliază pentru a oferi un acces îmbunătățit.

Motorizările sunt deja cunoscute de la diverse modele Renault sau Dacia și includ:

  • 1.0 TCe: 100 CP, 160 Nm M6
  • 1.3 TCe: 130 CP, 240 Nm M6
  • 1.3 TCe: 155 CP, 270 Nm EDC7
  • 1.5 Blue dCi: 95 CP 240 Nm M6
  • 1.5 Blue dCi: 115 CP 270 Nm M6/EDC7

O versiune E-Tech Plug-in hybrid își va face intrarea în gamă începând cu anul 2020, aceasta va dispune de un propulsor pe benzină de 1.6 litri, de un motor electric și o baterie de 9.8 kWh ce îți va permite o autonomie exclusiv electrică de 45 km.

Renault este un producător recunoscut pentru siguranță, iar noul Captur nu dezamăgește. Acesta va fi echipat cu faruri full LED cu fază lungă automată, Active Emergency Braking, Highway & Traffic Jam Companion pentru tempomatul adaptiv, Lane Assist, Lane Departure Warning, sistem de camere 360 grade și sistem de recunoaștere al semnelor de circulație.