Cele mai neobișnuite ediții speciale ale mașinilor de serie

Beetle Ediții Speciale

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cu toții ne dorim să ne simțim unici, iar unii oameni sunt pregătiți să plătească în plus pentru asta, așa că producătorii auto au profitat și au lansat ediții speciale pentru mașinile lor de serie.

Fie că e vorba de câteva detalii subtile la exterior, o colaborare neașteptată cu un brand cunoscut sau o strategie de marketing bine pusă la punct, unele din aceste ediții speciale au rămas destul de necunoscute pentru oamenii de rând. Haideți să aruncăm un ochi pe câteva exemple mai neobișnuite și să încercăm să nu judecăm oamenii care chiar și-au cumpărat un astfel de model.

1. Fiat 500 by Gucci

Recunoaștem, dacă exista o mașină care să merite o colaborare cu o casă de modă, cu siguranță Fiat 500 este aceasta. Micuța mașină de oraș este pur și simplu cool, iar această ediție limitată lansată cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înființarea Gucci vine cu o serie de detalii speciale (mai exact, dungi) specifice brandului de haine.

2. BMW X5 Silver Anniversary Edition

Modelul SUV bavarez nu a fost niciodată un campion în off-road, el fiind mai degrabă gândit să ofere o senzație plăcută la volan. Cu toate acestea, la aniversarea a 25 de ani de la lansarea primei generații, BMW a decis să sărbătorească prin lansarea unei ediții speciale care vine cu suspensie pneumatică, diferențial mecanic blocabil pe puntea spate, protecții suplimentare pentru șasiu și moduri de condus dedicate pentru zăpadă, nisip, macadam și pietre. Dacă vrei un X5 care să ajungă în locuri în care versiunea de bază nu ar putea ajunge, acesta este.

3. Volkswagen Beetle Fender Edition

Beetle Ediții Speciale

Nu suntem siguri câți fani rock-and-roll și-ar cumpăra în mod normal un Beetle, dar această ediție specială este gândită pentru ei. Pe lângă exteriorul negru și jantele speciale, Beetle Fender Edition are un interior aparte, care folosește culorile clasice Fender. În plus, primești și un sistem audio Fender, ca să te bucuri la maxim de piesele preferate.

4. Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham

Se pare că Range Rover își cunoaște publicul țintă, așa că a apelat la Victoria Beckham pentru sfaturi. Rezultatul colaborării a culminat cu această ediție limitată care vine cu o schemă specială de culori și un set de bagaje de patru piese.

5. MINI Inspired by Goodwood

Ce au în comun MINI și Rolls-Royce? Exact, ambele sunt deținute de grupul BMW. Drept urmare, 1000 de norocoși au putut să își cumpere această ediție specială, care venea cu vopsea, piele și lemn de calitate Rolls-Royce, pentru un preț dublu decât în mod normal. MINI cu interior de Rolls-Royce avem, acum așteptăm un Rolls-Royce care să se conducă la fel ca un MINI.

6. Ford F-150 Harley-Davidson

Și motocicliștii au nevoie de o mașină din când în când, așa că Ford a lansat această ediție specială în colaborare cu unul din cele mai râvnite branduri de motociclete din Statele Unite. Fanii Harley o să se bucure de sunetul motorului V8, la fel de plăcut pentru mulți ca sunetul motocicletelor lor.

7. Aston Martin DB9 GT Bond Edition

Aston Martin s-a bucurat de o publicitate fantastică datorită filmelor James Bond, așa că nu e de mirare că au vrut să profite de succesul filmelor lansând o ediție specială, care să vină în aceeași culoare ca mașina spionului britanic, Bond. James Bond.

Bonus: Pagani Huayra Epitome

Știm, știm, teoretic trișăm dacă includem un hypercar pe această listă pentru mașini de serie, dar nu ne putem abține. Un client foarte, foarte bogat a vrut o cutie de viteze manuală pe o Huayra, așa că divizia de personalizare Pagani (care, apropo, se numește Grande Complicazioni) a avut de lucru. Rezultatul este această operă de artă unicată. Nici că se putea mai special de atât.

Imagini: Fiat, BMW, MINI, Land Rover, Volkswagen, Aston Martin, Pagani, Ford
Linkuri: Fiat, BMW, MINI, Land Rover, Volkswagen, Aston Martin, Pagani, Ford
  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici