Clienții Toyota preferă hibridele, inclusiv companiile

Toyota_CHR_1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Companiile din România iau calcul din ce în ce mai serios achiziția de autoturisme din segmentul propulsiei alternative cu beneficii în rândul consumului de combustibil, emisiilor de CO2, costurilor de exploatare și întreținere și a valorilor de revânzare convenabile.

De la începutul acestui an, ponderea autoturismelor hibride Toyota în rândul cumpărătorilor de flote a urcat până la 57%, de la 47% în același interval din 2018, depășindu-se astfel pentru prima dată pragul de 50% pe acest segment de clienți. În topul celor mai bine vândute modele alese în 2019 de către companii pentru dotarea flotelor s-au aflat C-HR Hybrid, Aygo și Corolla.

„Este o premieră pe care am consemnat-o anul acesta la nivelul vânzărilor de autoturisme hibride Toyota, grație calității și fiabilității acestor modele. Persoanele juridice sunt din ce în ce mai interesate de mașinile eco (electrice + hibride), care au ajuns să dețină o cotă de piață de 3,7% după primele 9 luni, față de 2,6% în aceeași perioadă a anului trecut. Toyota este lider național în vânzarea de mașini hibride, cu o cotă de piață de 88% la sfârșitul lunii septembrie, potrivit datelor Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile.”, a declarat Eduard Diaconu, director Vânzări și Rețea Toyota România, parte a grupului britanic Inchcape.

„Costul total de exploatare redus reprezintă unul dintre atuurile principale ale acestei tehnologii pentru zona de business. Astfel, emisiile scăzute și consumul redus ale motorizărilor hibride, precum și calitatea și durabilitatea fac ca mașinile Toyota rulate să aibă valori mari de revânzare comparativ cu mașinile concurente, chiar și după 4-5 ani de utilizare.”, a declarat Dragoș Stoica, director Vânzări Flote în cadrul Toyota România, parte a grupului britanic Inchcape.

Toate autoturismele Toyota beneficiază de o garanție de 6 ani, în limita a 200.000 km, iar versiunile hibride se bucură de a sistemului hibrid, care se poate prelungi cu încă 5 ani dacă se realizează verificarea anuală (Hybrid Health Check) la un reprezentant autorizat Toyota.