Corolla GR Sport și Corolla Trek sunt surprizele Toyota pentru Geneva

66b1eeb3-2020-toyota-corolla-gr-sport-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Toyota nu putea lipsi de la Salonul Auto de la Geneva, dar nu vine cu mâinile goale, ci cu două noi versiuni ale lui Corolla.

Prima se numește GR Sport (Gazoo Racing Sport) și poate fi cumpărată cu motorizările hibride pe caroseriile Hatchback și Touring Sports. Se recunoaște foarte ușor prin grila cromată cu tentă închisă, praguri coborâte și difuzor. Tema închisă continuă și la jantele de 18″, farurile full LED, proiectoarele de ceață și privacy glass.

La interior găsim scaune sport cu tapițerie mixtă, cusături roșii și negre pe volan, schimbător și bord, dar clienții pot comanda o tapițerie din piele dacă asta le este dorința. Acest model va putea fi cumpărat din ianuarie 2020.

Modelul de care sunt încântat eu este noua Corolla Trek, dezvoltată în colaborare cu cei de la Trek Bicycle. În esență, Corolla Treck este un rival pentru VW Golf Alltrack, Ford Focus Wagon Active sau Skoda Octavia Combi Scout. Trek are o gardă la sol ridicată cu 20 mm, elemente vizuale din plastic negru similare modelelor concurente, jante de aliaj speciale cu dimensiunea de 17″, faruri și proiectoare de ceață cu LED, privacy glass, scaune textile cu două nuanțe, finisaje din imitație de lemn și un sistem de infotainment cu ecran tactil de 7″.