Cristiano Ronaldo și-a testat viitoarea mașină. Bugatti-ul de 1500 CP

chiron

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Producția lui Bugatti Chiron a început și primele livrări sunt pe cale să se întâmple, dar performanțele sale uluitoare nu au fost supuse niciunui test până acum.
Cu un motor cvadri-turbo W16 de opt litri ce produce 1500 de cai putere (cu 499 mai mulți decât Veyron), un cuplu uriaș de 1600 Nm disponibil între 2000 și 6000 rpm, noul Bugatti ar putea accelera până la 464 km/h, stârnind astfel interesul multor colecționari de supercaruri și hipercaruri. Mai mult, s-a auzit că poate ajunge la 400 km/h și apoi frâna până la 0 în doar 60 de secunde.

Prin urmare, Cristiano Ronaldo n-a reușit să reziste tentației Chiron, mai ales după ce a avut privilegiul să îi… rupă fâșul pe circuit. Bugatti a vrut să ofere în exclusivitate această ocazie unui “adevărat campion”.

Later today #CR7xBUGATTI

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

La final, Ronaldo pare puțin trist că trebuie să predea cheile, iar Chiron iese clar în evidență într-un garaj plin cu Ferrari, Lamborghini, Porsche și Rolls-Royce, cărora Cristiano trebuie să le ceară scuze și apoi să sune la Bugatti.