Crossover cu un strop de lux, noul Ford Focus Active X Vignale

2020-ford-focus-active-x-vignale

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ford consideră că oamenii au nevoie de crossovere, așa că au creat noul Focus Active, dar același producător spune că fără lux nu ai ce să cauți pe străzi, așa că au venit cu Focus Vignale. Înțelegeți unde bat? Pentru a nu exclude niciun segment de clienți, acum avem la dispoziție și noul Ford Focus Active X Vignale, Focusul suprem.

Mașina poate fi recunoscută după garda la sol ridicată, elementele de protecție din plastic, jantele de 17″, plafonul și oglinzile laterale de culoare neagră, dar și prin farurile full LED oferite standard. La interior avem scaune și volan îmbrăcate în piele, head-up display (o premieră în segmentul hatchback-urilor ridicate) sau sistem de parcare automată. Abia aștept să vedem prețurile și opțiunile de motorizare.

Știm, totuși, că mașina va putea fi cumpărată cu noul propulsor mild-hybrid cu starter-generator și sistem electric de 48V 1.0 EcoBoost Hybrid. Acesta este deja disponibil pe noul Puma fabricat la Craiova și își va face apariția în curând atât pe Fiesta, unde va consuma doar 4.9 l/100 km, dar și pe Focus, unde promite un consum mediu de doar 4.7 l/100 km.