Opel Insignia Grand Sport facelift se dezvăluie înainte de lansare

2020-Opel-Insignia-6

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Noul Opel Insignia Grand Sport va fi lansat luna viitoare la Salonul Auto de la Bruxelles, însă producătorul german a făcut deja publice primele imagini cu modelul său de clasă medie actualizat pentru 2020.

Grila a fost revizuită, farurile redesenate, însă bara față mă duce tare mult cu gândul la noul BMW Seria 3, cel fără pachet M Sport. În partea din spate am găsit doar noua bară față ce include evacuare dublă, cel mai probabil falsă. Chiar dacă schimbările nu sunt majore, Opel se laudă cu faptul că mașina arată mai mult a coupe.

Nici la interior nu s-a umblat mult, dar sistemul de infotainment a fost adus la zi, iar acum modelul de clasă medie se bucură de încărcare inductivă pentru smartphone mult mai eficientă decât modelul prezent.

Insignia Grand Sport rămâne un produs GM, însă așa cum am văzut cu noua Astra facelift, francezii de la PSA au dotat compacta cu propulsoare proprii. Nu bag mâna în foc, dar cred că și Insignia va avea aceeași soartă. Nu mai avem mult de așteptat, oricum.

Primele exemplare ale noului Opel Insignia Grand Sport facelift vor ajunge la dealeri în primăvara anului viitor.